Skip to main content

Pedagoog (Senior)

 • Locatie: Centrum Rotterdam

Ik haal zoveel voldoening uit het behandelen van de kinderen en het coachen van collega’s

De werkweek gaat beginnen en jij bent om 08:00 uur op de locatie. Met jouw ervaring en kennis weet je dat de binnenkomst van de kinderen hectisch kan zijn maar daar draai jij je hand niet voor om. Alles is goed voorbereid en met jouw kennis en ervaring creëer jij een veilige omgeving voor de kinderen zodat ze kunnen groeien.

Voor de collega’s Marjolein en Semra ben je hun steun en toeverlaat als het soms even moeilijk wordt. Ze worstelen met het opstellen van doelen in het behandelplan van mentorkinderen. Jij assisteert hen hierbij, stuurt bij waar nodig en voorziet collega’s van feedback. Je bent betrokken bij de mentorschappen met meer complexe problematiek. Voor de kinderen op de groep ben jij hun stabiele factor waar ze op kunnen vertrouwen en waar ze zich durven te uiten.

Door de dag bied je methodische behandeling aan kinderen met ontwikkelingsachterstanden en ontwikkelingsstoornissen. Ook werk je methodisch aan verschillende behandeldoelen die bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Je bent in staat om zelfstandig MDO’s te organiseren, brieven op te stellen en te overleggen in een multidisciplinaire setting.

Aan het einde van de dag worden de kinderen opgehaald door ouders/verzorgers of thuisgebracht door het zorgvervoer. Met collega’s heb je een cliëntbespreking en overleg je de behandelplannen. Met de gedragswetenschapper kijk je naar het zorgplan van Sophie. Mogelijk stel je de doelen van Sophie bij, waardoor zij kan doorstromen naar een vorm van onderwijs. In het proces heb je contact met ketenpartners, ouders en het multidisciplinaire team op jouw locatie.

Voor Yassin signaleer je gedrag dat mogelijk past bij autisme en start je het proces om tot een breed psychodiagnostisch onderzoek te komen dat binnen CityKids wordt uitgevoerd.

Waar jij het verschil maakt voor je collega’s:

 • Je bent hun rots in de branding
 • Met jouw senioriteit help jij kinderen en collega’s verder in hun ontwikkeling
 • Met jouw rust en kalmte kan je situaties positief beïnvloeden

Om succesvol te zijn in deze rol heb je het volgende nodig:

 • Een afgeronde hbo opleiding zoals social work en pedagogiek
 • Je hebt kennis en interesse op het gebied van pedagogiek, ontwikkelingsachterstanden en ontwikkelingsstoornissen
 • Je hebt een SKJ-registratie, bent bezig deze te behalen of wilt deze behalen
 • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. Citykids vraagt deze aan en de kosten hiervoor worden vergoed.

Wat bieden wij jou:

 • Inspirerende werkomgeving met behulpzame collega’s
 • cao Jeugdzorg, inclusief eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantiegeld (8%)
 • Salarisschaal 8 (€2.808,78 – €4.171,02)
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

Heb je interesse gekregen in de deze rol dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Stuur ons snel jouw cv en motivatiebrief.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je gewoon wat meer weten, bel ons op: 010-4673105.

*de namen in de vacaturetekst zijn fictief.