Stagelopen bij Citykids?

CityKids biedt zorg aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar op het verpleegkundig kinderdagverblijf en behandeling aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar op het ontwikkelcentrum. Daarnaast biedt CityKids 24 uur (kinderthuis)zorg, begeleidt wonen in De Pastorie voor jongens met autisme en/of een verstandelijke beperking in de leeftijd van 16 tot 23 jaar en dagbesteding aan jongeren vanaf 18 jaar. We zijn van plan kleine groepen te starten voor kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar.

CityKids heeft vestigingen in: Rotterdam, Den Haag, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Delft en Zuidland. In ontwikkeling zijn vestigingen in  Spijkenisse.

Voor meer informatie zie:  www.citykids.nl

Citykids heeft momenteel de volgende stageplekken:

Stage Persoonlijk Begeleider De Pastorie

                                                                         

VACATURE
Stagiaire woonbegeleider(s) voor “De Pastorie”, Rotterdam
CityKids is op zoek naar woonbegeleiders in opleiding, voor een prachtig kleinschalig woon initiatief. De woning is gelegen midden in een mooie wijk in Rotterdam Noord. Wij zijn hierbij op zoek naar stagiaires die zich vanuit hun MBO/HBO opleiding willen inzetten voor de jongeren. Als je belangstelling hebt, informeer naar de mogelijkheden!

© 2020 CityKids

CityKids
van Oldenbarneveltplaats 442
3012 AP Rotterdam
010-4673105 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.