Skip to main content

Gehandicapten begeleider Kind & Jeugd

200915 gehandicaptenzorg  630 x 380


Voor onze vestiging in Rotterdam, Het Droomhuis, zijn we op zoek naar enthousiaste en zorgzame gehandicapten begeleider? Het ene bijzondere kind is niet het andere bijzondere kind en dit zijn hele bijzondere kinderen met hele speciale intensieve hulpvraag. Het is vaak één op één begeleiding dus je leert het kind heel goed kennen in alle facetten en dat is soms heel mooi en soms wat minder makkelijk. EMB-kinderen, zijn kinderen met een ernstige meervoudige beperking die erg afhankelijk zijn van hulp. Ben jij die bijzondere persoon die klaarstaat voor deze bijzondere kinderen?

Wie zijn wij? 

CityKids is een Medisch Kindzorg Instelling. Bij CityKids kun je terecht bij het verpleegkundige kinderdagverblijf en het ontwikkelcentrum, voor kinderthuiszorg, praktisch pedagogische gezinsbegeleiding (PPG), begeleid en beschermd wonen en dagbesteding. 

Wie zijn die kinderen, die net dat beetje extra nodig hebben waar wij nu een vacature voor hebben? 

Jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 12 jaar met een ernstige verstandelijke beperking en een prikkel verwerking stoornis en/of hechtingsproblematiek. Zij krijgen individueel activiteiten aangeboden, zoals het spelen in de waterruimte, klim- & klauterruimte, samen fietsen of schommelen en buiten zijn of muziek maken. Dit alles met fysieke nabijheid, duidelijkheid en veel structuur. De kinderen hebben moeite met overgangen zowel in ruimte als in activiteiten. Het geven van voorspelbaarheid is voor hen belangrijk. Wanneer zij dit niet krijgen ontstaat er meer angst en spanning. Vanuit die angst kunnen zij agressie laten zien zowel gericht op de persoon als op het materiaal. Een vertrouwensband met de begeleider is voor de kinderen zeer belangrijk, evenals geduld en improvisatie

Is dat iets voor jou? Klik dan hier voor de pdf van deze vacature Medewerker gehandicaptenzorg of mail ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.