Skip to main content

Medewerker Indicatiebeheer

Ben jij de administratieve duizendpoot die wij zoeken? CityKids is op zoek naar een enthousiaste, gedreven en nauwkeurige collega die onze zorgadministratie naar een hoger niveau wil tillen! Bij ons krijg je de kans om écht het verschil te maken voor kinderen en jongeren met diverse zorgbehoeften. Kom jij ons team versterken?

Over CityKids
Bij CityKids zetten we ons elke dag in om de beste zorg te bieden aan kinderen en jongeren in de regio’s Groot Rijnmond, Haaglanden en Zuid-Hollandse eilanden. Ons hoofdkantoor bevindt zich in het bruisende noorden van Rotterdam. We zijn een ondernemende organisatie met een hart voor zorg en een passie voor ontwikkeling.

CityKids biedt zorg, behandeling en begeleiding aan cliënten van 0 tot 23 jaar. Onze organisatie bestaat uit verschillende centra, waaronder het Ontwikkelcentrum, het Verpleegkundig Centrum en het Ontdekkingscentrum, waar cliënten met uiteenlopende zorgvragen worden geholpen. Daarnaast bieden we gezinsondersteuning, beschermd wonen voor jongvolwassenen en vervoer van cliënten van en naar onze locaties.

Jouw rol als Medewerker Indicatiebeheer
Bij CityKids start je jouw dag met een kop koffie of thee op onze gezellige en dynamische afdeling indicatiebeheer. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Jouw werk is afwisselend en uitdagend: van het beheren van de drukke mailbox tot het onderhouden van contacten met zorgkantoren, zorgverzekeraars, gemeenten en ouders over beschikkingen en indicaties. Je bent dé spin in het web als het gaat om zorgadministratie en speelt een cruciale rol in het gehele proces van registratie en facturatie.

Daarnaast heb je een belangrijke taak als applicatiebeheerder van ons elektronisch cliëntensysteem. Je werkt nauw samen met de zorgteams om hun behoeften te vertalen naar functionele eisen en oplossingen binnen onze bedrijfsapplicaties. Kortom, jij zorgt ervoor dat onze zorgadministratie soepel verloopt en dat alles klopt!

Wie zoeken wij?

  • Opleiding en Ervaring: hbo werk- en denkniveau, ervaring met ECD ONS/Nedap is een pluspunt.
  • Vaardigheden: Kennis van de Jeugdwet, WLZ, ZVW en WMO is een pré.
  • Eigenschappen:
    Zelfstandigheid: Je kunt zelfstandig werken binnen je verantwoordelijkheden en neemt initiatief om problemen op te lossen.
    Samenwerkingsgericht: Je werkt goed samen met verschillende disciplines binnen het team en draagt bij aan een positieve teamdynamiek.
    Cijfermatig en analytisch: Je hebt het vermogen om nauwkeurig met cijfers om te gaan en problemen systematisch te analyseren om tot effectieve oplossingen te komen.
    Sociaal: Je kan goed omgaan met anderen en je bent in staat om relaties op te bouwen.
    Communicatief: Ideeën en informatie kun je duidelijk en effectief overbrengen, zowel mondeling als schriftelijk.
    Stressbestendig en flexibel: Je ben in staat om onder druk te presteren en daarnaast ben je ook in staat je snel aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Wat bieden wij?

  • Contract: Een dienstverband voor 24-36 uur per week.
  • Salaris: Conform de cao Jeugdzorg, afhankelijk van ervaring en opleiding.
  • Voordelen: Tegemoetkoming ziektekostenvergoeding, eindejaarsuitkering 8,3%, vakantiegeld 8% en een vaste reiskostenvergoeding.
  • Ontwikkeling: Een uitdagende functie met veel ruimte voor professionele groei en ontwikkeling.
  • Werkplezier: Werken in een dynamische en inspirerende omgeving met een betrokken team in een prachtige kindvriendelijke omgeving.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan nu! Stuur je motivatiebrief en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer weten, een dag meelopen of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op met Suzan of Anja via 010-4330416. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist, maar wordt door ons vergoed. Referenties kunnen worden opgevraagd.

We kijken uit naar je sollicitatie! Voor meer informatie, kan je onze website www.citykids.nl raadplegen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.