Skip to main content

Chauffeur Zorgvervoer – Regio Groot Rijnmond (Per direct!)

Vind je autorijden leuk en kun je goed omgaan met kinderen? Dan is deze functie bij CityKids echt iets voor jou!

Over CityKids
Bij CityKids zetten we ons elke dag in om de beste zorg te bieden aan kinderen en jongeren in de regio’s Groot Rijnmond, Haaglanden en Zuid-Hollandse eilanden. Ons hoofdkantoor bevindt zich in het bruisende noorden van Rotterdam. We zijn een ondernemende organisatie met een hart voor zorg en een passie voor ontwikkeling.

Jouw rol als Taxichauffeur
Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig en tijdig ophalen en wegbrengen van kinderen. Je rijdt dagelijks dezelfde kinderen en wordt zo een vertrouwd gezicht in hun leven. Jouw rol als taxichauffeur is cruciaal: je bent de verbinding tussen de kinderen, hun ouders en CityKids.

Als enthousiaste en flexibele taxichauffeur werk je 20 uur per week voor de locaties Rotterdam, Barendrecht en Capelle aan den IJssel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag: circa 07:00-09:00 uur en 15:00-17:00 uur (gebroken diensten). Naast het vervoeren van de kinderen, wissel je de werkzaamheden af door het vervoeren van pakketjes en poststukken.

Wie zoeken wij?

  • Opleiding en Ervaring: vmbo werk- en denkniveau en ervaring in het ophalen en wegbrengen van kinderen (minimaal 1 jaar rijervaring). Beschikken over een EHBO en BHV diploma (eventueel te halen via CityKids).
  • Vaardigheden: Opvoedkundige inzichten, defensieve rijstijl, affiniteit met de doelgroep en in staat zijn om zelfstandig te kunnen werken.
  • Communicatief: Sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
  • Eigenschappen: Verantwoordelijkheidsgevoel (je zorgt ervoor dat de kinderen veilig en op tijd zijn), klantvriendelijk, klantgericht, flexibel en betrouwbaar.

Wat bieden wij?

  • Contract: Een dienstverband voor 20 uur per week (parttime, 5 werkdagen).
  • Salaris: Conform cao Jeugdzorg: schaal 5 (€ 2.369 - € 3.302 per maand op basis van 36 uur).
  • Voordelen: Tegemoetkoming ziektekostenvergoeding, eindejaarsuitkering 8,3%, vakantiegeld 8% en een flexibel werkrooster.
  • Ontwikkeling: Een uitdagende functie met veel ruimte voor professionele groei en ontwikkeling.
  • Werkplezier: Werken in een dynamische en inspirerende omgeving met een betrokken team.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan nu! Stuur je motivatiebrief en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van M. Hijnen. Voor vragen kun je bellen naar 010 – 4673105 (Coördinator Vervoer). Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG, wordt door de organisatie vergoed) is noodzakelijk en referenties kunnen worden opgevraagd.

We kijken uit naar je sollicitatie! Voor meer informatie, kan je onze website www.citykids.nl raadplegen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.