Skip to main content

CityKids is aan het groeien en we zijn op zoek naar enthousiaste mensen. Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij CityKids

CityKids is op zoek naar mensen met een hart voor kinderen en jongeren met een ontwikkelingsachterstand. We zijn een innovatieve organisatie en we geloven dat zorg altijd beter kan. Wij zoeken naar mensen die willen meedenken en zichzelf en onze organisatie verder willen ontwikkelen. Er zijn groeikansen en verschillende mogelijkheden in diverse functies. Kijk hieronder naar de kansen en mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over CityKids
CityKids is een Medische Kindzorg Instelling en biedt verschillende vormen van zorg en behandeling aan kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar met een beperking en/of verpleegkundige zorgvraag. CityKids heeft vestigingen in 3 regio’s in Nederland: Rijnmond, Haaglanden en de Zuid-Hollandse eilanden.

Kijk voor meer informatie op: www.citykids.nl

Citykids heeft momenteel de volgende vacatures:

HR Adviseur

Ben jij een HR-duizendpoot die zowel op operationeel als op tactisch niveau de uitdaging aan wil gaan binnen een dynamische en eigenwijze organisatie met gedreven collega’s? Houd je daarnaast niet van eentonig werk en ben je energiek, commercieel en heb je een hands-on werkmentaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wie zijn wij?
CityKids levert (ontwikkelingsgerichte) zorg, behandeling en begeleiding aan cliënten in de leeftijd van 0 tot 23 jaar. Het Ontwikkelcentrum richt zich op jonge cliënten met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking en/of een stoornis in het Autisme Spectrum. Het Verpleegkundig Centrum behandelt jonge cliënten met een medische zorgvraag en bij het Ontdekkingscentrum kunnen cliënten met een ernstige verstandelijke/meervoudige beperking terecht. Verder biedt CityKids gezinsondersteuning en begeleid wonen. CityKids heeft vestigingen in drie regio’s: Rijnmond, Haaglanden en de Zuid-Hollandse eilanden.

Wat ga je doen?
Als HR-adviseur ondersteun je directie en leidinggevenden bij (complexe) HRM-vraagstukken en ben je aanspreekpunt voor vragen vanuit medewerkers. Je signaleert kansen en adviseert directie en management hierover. Je waarborgt de naleving van arbeidsvoorschriften en -wetgeving. Je vormt samen met een HR-adviseur en met de HR-medewerker de afdeling en bent samen verantwoordelijk voor het HR-beleid in al zijn facetten. Je draagt zorg voor zowel de ontwikkeling van nieuw beleid en weet de juiste vertaalslag te maken naar de praktijk. Je bent een allround adviseur waarbij je schakelt tussen operationeel en tactisch niveau. Kortom: geen dag is hetzelfde en dat ook nog eens met een leuk team en gezellige collega’s.

Jouw taken:

 • Het opstellen van managementinformatie inzake formatie en verzuim.
 • Je bent verantwoordelijk voor alle processen omtrent in-, door- en uitstroom.
 • Je geeft advies over HR gerelateerde zaken en draagt oplossingen aan bij directie en leidinggevenden.
 • Het opstellen en onderhouden van personele regelingen op basis van de cao Jeugdzorg en cao Gehandicaptenzorg. Bijvoorbeeld: personeelsgids en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Het uitvoeren van taken binnen het HR-systeem van CityKids (Nmbrs) zoals: opvolgen van ziekmeldingen, PvA’s en verzuimgesprekken voeren, planning, voorbereiden en registreren van functionerings- en beoordelingsgesprekken.
 • Je levert een actieve bijdrage aan de scholings- en ontwikkelplannen van werknemers.
 • Je verleent ondersteuning bij juridische geschillen met medewerkers.
 • Je levert een bijdrage aan veranderingstrajecten binnen de organisatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

 • Je hebt een sterke, krachtige persoonlijkheid. Je bent energiek en neemt initiatief.
 • Je hebt inzicht in organisatieprocessen. Je kunt HR-werkprocessen ontwikkelen, beschrijven en bewaken.
 • Je bent accuraat en kunt goed overzicht houden.
 • Je bent communicatief vaardig en weet contact te leggen met alle niveaus binnen de organisatie.
 • Je bent een teamspeler en werkt actief samen binnen het HR-team en de verschillende andere afdelingen binnen CityKids.
 • Je hebt een flexibele en stressbestendige houding.

Wat zijn de functie-eisen?

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van HRM.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt up-to-date kennis van geldende wet- en regelgeving op het gebied van HRM.
 • Bij voorkeur kennis van de cao Jeugdzorg en cao Gehandicaptenzorg.
 • Beschikbaar voor gemiddeld 32 uur per week en in overleg later in te vullen.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een uitdagende functie in een snelgroeiende, middelgrote organisatie waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en je gezellige collega’s hebt.

Verder kan je het volgende van ons verwachten:

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Salaris conform cao Jeugdzorg afhankelijk van ervaring en opleiding
 • Eindejaarsuitkering 8,3%
 • Vakantietoeslag 8%
 • Een vaste reiskostenvergoeding o.b.v. woon-werkverkeer
 • Tegemoetkoming ziektekosten
 • Een gezellig en informeel team

Sollicitatieprocedure
Enthousiast geworden over deze leuke baan? Solliciteer dan direct! Je motivatiebrief en cv  kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer weten over de functie? Neem dan gerust contact op met Diann Schilt, HR adviseur bij CityKids, via 010-4673105. Zij vertelt je graag meer.

Het kunnen krijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. De kosten hiervoor worden vergoed.

Pedagoog (Junior)

 • Locatie: Centrum Rotterdam

De knuffel van Ymke (5) maakt voor mij het verschil

Maandagochtend om 08:00 rijdt de taxi voor en komen de kinderen het ontwikkelcentrum binnen. De één rustig en een beetje timide, de ander rent nog net niet alle andere kinderen omver en komt vol energie binnengestormd.

Het feit dat jij er weer bent, maakt voor de kinderen op de groep een enorm verschil.

Voor Ymke met autisme is jouw structuur, geduld en kalmte haar houvast.

Voor Emre is jouw creativiteit zijn moment om naar uit te kijken. Op de groep werk je samen met je collega en is er een gedragswetenschapper betrokken.

Door de dag bied je methodische behandeling aan kinderen met ontwikkelingsachterstanden en ontwikkelingsstoornissen. Ook werk je methodisch aan verschillende behandeldoelen die bijdragen aan de ontwikkeling van het kind.

Aan het einde van de dag worden de kinderen opgehaald door ouders/verzorgers of thuisgebracht door het zorgvervoer. Met collega’s heb je een cliëntbespreking. Tevens bereid je met jouw creativiteit de activiteiten van de volgende dag voor. Hierdoor zal het dagprogramma soepel verlopen en kan er optimaal gewerkt worden aan de behandeldoelen.

Waar jij het verschil kan maken voor deze kinderen:

 • Je bent hun rots in de branding
 • Met jouw creativiteit help jij hen verder in hun ontwikkeling
 • Met jouw rust en kalmte kan je situaties positief beïnvloeden

Om succesvol te zijn in deze rol heb je het volgende nodig:

 • Een afgeronde zorgopleiding op mbo niveau 3 of niveau 4, zoals MMZ, PW-J of SPW
 • Je hebt kennis en interesse op het gebied van pedagogiek en ontwikkelingsachterstand en ontwikkelingsstoornissen
 • Geduld, flexibiliteit en collegialiteit, want dit is een functie die je samen doet met je team
 • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. Citykids vraagt deze aan en de kosten hiervoor worden vergoed.

Wat bieden wij jou:

 • Inspirerende werkomgeving met behulpzame collega’s
 • cao jeugdzorg, inclusief eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantiegeld (8%)
 • Salarisschaal 7 (€2.686,74 – €3.839,75)
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

Heb je interesse gekregen in de deze rol dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Stuur je cv en motivatiebrief naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je gewoon wat meer weten, bel ons op: 010-4673105. 

*de namen in de vacaturetekst zijn fictief.

Pedagoog (Senior)

 • Locatie: Centrum Rotterdam

Ik haal zoveel voldoening uit het behandelen van de kinderen en het coachen van collega’s

De werkweek gaat beginnen en jij bent om 08:00 uur op de locatie. Met jouw ervaring en kennis weet je dat de binnenkomst van de kinderen hectisch kan zijn maar daar draai jij je hand niet voor om. Alles is goed voorbereid en met jouw kennis en ervaring creëer jij een veilige omgeving voor de kinderen zodat ze kunnen groeien.

Voor de collega’s Marjolein en Semra ben je hun steun en toeverlaat als het soms even moeilijk wordt. Ze worstelen met het opstellen van doelen in het behandelplan van mentorkinderen. Jij assisteert hen hierbij, stuurt bij waar nodig en voorziet collega’s van feedback. Je bent betrokken bij de mentorschappen met meer complexe problematiek. Voor de kinderen op de groep ben jij hun stabiele factor waar ze op kunnen vertrouwen en waar ze zich durven te uiten.

Door de dag bied je methodische behandeling aan kinderen met ontwikkelingsachterstanden en ontwikkelingsstoornissen. Ook werk je methodisch aan verschillende behandeldoelen die bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Je bent in staat om zelfstandig MDO’s te organiseren, brieven op te stellen en te overleggen in een multidisciplinaire setting.

Aan het einde van de dag worden de kinderen opgehaald door ouders/verzorgers of thuisgebracht door het zorgvervoer. Met collega’s heb je een cliëntbespreking en overleg je de behandelplannen. Met de gedragswetenschapper kijk je naar het zorgplan van Sophie. Mogelijk stel je de doelen van Sophie bij, waardoor zij kan doorstromen naar een vorm van onderwijs. In het proces heb je contact met ketenpartners, ouders en het multidisciplinaire team op jouw locatie.

Voor Yassin signaleer je gedrag dat mogelijk past bij autisme en start je het proces om tot een breed psychodiagnostisch onderzoek te komen dat binnen CityKids wordt uitgevoerd.

Waar jij het verschil maakt voor je collega’s:

 • Je bent hun rots in de branding
 • Met jouw senioriteit help jij kinderen en collega’s verder in hun ontwikkeling
 • Met jouw rust en kalmte kan je situaties positief beïnvloeden

Om succesvol te zijn in deze rol heb je het volgende nodig:

 • Een afgeronde hbo opleiding zoals social work en pedagogiek
 • Je hebt kennis en interesse op het gebied van pedagogiek, ontwikkelingsachterstanden en ontwikkelingsstoornissen
 • Je hebt een SKJ-registratie, bent bezig deze te behalen of wilt deze behalen
 • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. Citykids vraagt deze aan en de kosten hiervoor worden vergoed.

Wat bieden wij jou:

 • Inspirerende werkomgeving met behulpzame collega’s
 • cao Jeugdzorg, inclusief eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantiegeld (8%)
 • Salarisschaal 8 (€2.808,78 – €4.171,02)
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

Heb je interesse gekregen in de deze rol dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Stuur ons snel jouw cv en motivatiebrief.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je gewoon wat meer weten, bel ons op: 010-4673105.

*de namen in de vacaturetekst zijn fictief.

Adviseur Werving en Selectie

Ben jij een spontane, eerlijke en mensgerichte adviseur werving en selectie met een hart voor de zorg? Wil jij graag een maatschappelijke bijdrage leveren en vind je de Rotterdamse werkmentaliteit "niet lullen, maar poetsen" helemaal bij jou passen? Dan ben jij de nieuwe collega die ons team komt versterken!

Wie zijn wij?
CityKids levert (ontwikkelingsgerichte) zorg, behandeling en begeleiding aan cliënten in de leeftijd van 0 tot 23 jaar. Het Ontwikkelcentrum richt zich op jonge cliënten met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking en/of een stoornis in het Autisme Spectrum. Het Verpleegkundig Centrum behandelt jonge cliënten met een medische zorgvraag en bij het Ontdekkingscentrum kunnen cliënten met een ernstige verstandelijke/meervoudige beperking terecht. Verder biedt CityKids gezinsondersteuning en begeleid wonen. CityKids heeft vestigingen in drie regio’s: Rijnmond, Haaglanden en de Zuid-Hollandse eilanden.

Wat ga je doen?
In de gevarieerde functie van adviseur werving en selectie ben je verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces. Van het eerste gesprek, tot de laatste puntjes op de í tijdens de salarisonderhandeling. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jouw ideeën gehoord worden en is er veel ruimte voor input en creativiteit. Sterker nog, deze worden gewaardeerd! Bij ons kun je rekenen op veel vrijheid om je eigen werk in te delen, uitstekende arbeidsvoorwaarden en super leuke collega’s.

Hoe ziet jouw dag eruit?

 • Je werft (zorg)professionals voor CityKids. Te denken valt aan het werven van pedagogen die werkzaam zijn op de behandelgroepen of een verpleegkundige voor de medische kindzorg op een van onze locaties. Hier zet je verschillende kanalen voor in, zoals Linkedin maar ook Indeed.
 • Je trekt talent aan, voert selectiegesprekken met nieuwe collega’s en weet ze te binden en boeien voor CityKids.
 • Bedenken en opzetten van verschillende campagnes en het deelnemen aan leuke beurzen.
 • Je bent de sparringpartner voor de verschillende locaties en teams. Je maakt onderdeel uit van het HR-team.
 • Je begrijpt wat SEO is en weet aantrekkelijke teksten te schrijven voor onze vacatures die de zoekmachines ook om op te eten vinden.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor 32-36 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Een salaris volgens salarisschaal 7 of 8 conform cao Jeugdzorg afhankelijk van ervaring;
 • 25 vakantiedagen (bij een fulltime werkweek), laptop en telefoon;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%;
 • Een vaste reiskostenvergoeding o.b.v. woon-werkverkeer;
 • Pensioenopbouw en tegemoetkoming ziektekosten;
 • Vergoeding lidmaatschap vakbond;
 • Opleidings-en ontwikkelmogelijkheden;
 • Een leuk en sociaal team dat voor elkaar klaar staat;

Wat zijn de functie-eisen?

 • hbo werk- en denkniveau, met een opleiding in een relevant vakgebied, zoals HR, communicatie of marketing;
 • Minimaal 1 jaar ervaring in recruitment;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om gemakkelijk te kunnen netwerken en te onderhandelen;
 • Creativiteit en innovatieve ideeën om het wervingsproces te verbeteren en de beste kandidaten aan te trekken;
 • Kennis van SEO en contentmarketing om de online aanwezigheid van CityKids en het bereik van de vacatures te vergroten;
 • Een zelfstarter met een proactieve en resultaatgerichte instelling die in staat is om onder druk te werken en deadlines te halen;
 • Goede organisatorische vaardigheden om het recruitmentproces soepel te laten verlopen en ervoor te zorgen dat er voldoende kandidaten zijn voor openstaande functies;
 • Affiniteit met de zorgsector en een passie voor het werken met mensen.

 

Sollicitatieprocedure
Enthousiast geworden over deze leuke baan? Solliciteer dan direct! Je motivatiebrief en cv  kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer weten over de functie? Neem dan gerust contact op met Diann Schilt, HR adviseur bij CityKids, via 0104673105. Ze vertelt je graag meer.

Het kunnen krijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. De kosten hiervoor worden vergoed.

HR Adviseur

 Ben jij een HR-duizendpoot die zowel op operationeel als op tactisch niveau de uitdaging aan wil gaan binnen een dynamische en eigenwijze organisatie met gedreven collega’s? Houd je daarnaast niet van eentonig werk en ben je energiek, commercieel en heb je een hands-on werkmentaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wie zijn wij?
CityKids levert (ontwikkelingsgerichte) zorg, behandeling en begeleiding aan cliënten in de leeftijd van 0 tot 23 jaar. Het Ontwikkelcentrum richt zich op jonge cliënten met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking en/of een stoornis in het Autisme Spectrum. Het Verpleegkundig Centrum behandelt jonge cliënten met een medische zorgvraag en bij het Ontdekkingscentrum kunnen cliënten met een ernstige verstandelijke/meervoudige beperking terecht. Verder biedt CityKids gezinsondersteuning en begeleid wonen. CityKids heeft vestigingen in drie regio’s: Rijnmond, Haaglanden en de Zuid-Hollandse eilanden.

Wat ga je doen?
Als HR-adviseur ondersteun je directie en leidinggevenden bij (complexe) HRM-vraagstukken en ben je aanspreekpunt voor vragen vanuit medewerkers. Je signaleert kansen en adviseert directie en management hierover. Je waarborgt de naleving van arbeidsvoorschriften en -wetgeving. Je vormt samen met een HR-adviseur en met de HR-medewerker de afdeling en bent samen verantwoordelijk voor het HR-beleid in al zijn facetten. Je draagt zorg voor zowel de ontwikkeling van nieuw beleid en weet de juiste vertaalslag te maken naar de praktijk. Je bent een allround adviseur waarbij je schakelt tussen operationeel en tactisch niveau. Kortom: geen dag is hetzelfde en dat ook nog eens met een leuk team en gezellige collega’s.

Jouw taken:

 • Het opstellen van managementinformatie inzake formatie en verzuim.
 • Je bent verantwoordelijk voor alle processen omtrent in-, door- en uitstroom.
 • Je geeft advies over HR gerelateerde zaken en draagt oplossingen aan bij directie en leidinggevenden.
 • Het opstellen en onderhouden van personele regelingen op basis van de cao Jeugdzorg en cao Gehandicaptenzorg. Bijvoorbeeld: personeelsgids en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Het uitvoeren van taken binnen het HR-systeem van CityKids (Nmbrs) zoals: opvolgen van ziekmeldingen, PvA’s en verzuimgesprekken voeren, planning, voorbereiden en registreren van functionerings- en beoordelingsgesprekken.
 • Je levert een actieve bijdrage aan de scholings- en ontwikkelplannen van werknemers.
 • Je verleent ondersteuning bij juridische geschillen met medewerkers.
 • Je levert een bijdrage aan veranderingstrajecten binnen de organisatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

 • Je hebt een sterke, krachtige persoonlijkheid. Je bent energiek en neemt initiatief.
 • Je hebt inzicht in organisatieprocessen. Je kunt HR-werkprocessen ontwikkelen, beschrijven en bewaken.
 • Je bent accuraat en kunt goed overzicht houden.
 • Je bent communicatief vaardig en weet contact te leggen met alle niveaus binnen de organisatie.
 • Je bent een teamspeler en werkt actief samen binnen het HR-team en de verschillende andere afdelingen binnen CityKids.
 • Je hebt een flexibele en stressbestendige houding.

Wat zijn de functie-eisen?

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van HRM.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt up-to-date kennis van geldende wet- en regelgeving op het gebied van HRM.
 • Bij voorkeur kennis van de cao Jeugdzorg en cao Gehandicaptenzorg.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een uitdagende functie in een snelgroeiende, middelgrote organisatie waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en je gezellige collega’s hebt.

Verder kan je het volgende van ons verwachten:

 • Een jaarcontract voor 24/32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband
 • Salaris conform cao Jeugdzorg afhankelijk van ervaring en opleiding
 • Eindejaarsuitkering 8,3%
 • Vakantietoeslag 8%
 • Een vaste reiskostenvergoeding o.b.v. woon-werkverkeer
 • Tegemoetkoming ziektekosten
 • Een gezellig en informeel team

Sollicitatieprocedure
Enthousiast geworden over deze leuke baan? Solliciteer dan direct! Je motivatiebrief en cv  kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer weten over de functie? Neem dan gerust contact op met Diann Schilt, HR adviseur bij CityKids, via 010-4673105. Zij vertelt je graag meer.

Het kunnen krijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. De kosten hiervoor worden vergoed.

Gezinsondersteuner / Rotterdam-Rijnmond

CityKids is per direct op zoek naar een gezinsondersteuner voor 24-32 uur in de week, voor de regio Rotterdam-Rijnmond. We zijn op zoek naar een flexibele, ervaren en positief ingestelde gezinsondersteuner om gespecialiseerde gezinsondersteuning te kunnen bieden aan gezinnen met een kind dat extra zorg nodig heeft.  

Over CityKids

CityKids biedt zorg aan verschillende doelgroepen via het Ontwikkelcentrum, Verpleegkundig Centrum, Ontdekkingscentrum, dagbesteding en op de beschermd woonlocatie. Verdere informatie over de doelgroep van CityKids is te lezen op de website van CityKids. Zorg voor kinderen en jongeren is onlosmakelijk verbonden met hun ouders en hun omgeving. Vanuit dit gezinsgerichte perspectief biedt CityKids ook gezinsondersteuning op maat. 

Voor onze afdeling Ambulant zijn wij op zoek naar een gezinsondersteuner voor regio Rotterdam-Rijnmond. Wij zoeken een gezinsondersteuner die niet verlegen is te zeggen waar het op staat, die zelfstandig kan werken, maar ook goed is in het werken in teamverband. Als gezinsondersteuner werk je in een team van gezinsondersteuners uit verschillende regio’s en ben je veel op pad. Ervaring en daadkracht zijn een pré!

Wie zoeken wij?

CityKids is op zoek naar een flexibele, ervaren en positief ingestelde gezinsondersteuner om gespecialiseerde gezinsondersteuning te kunnen bieden aan gezinnen met een kind met een ontwikkelingsachterstand, ontwikkelingsstoornis, (licht)verstandelijke of meervoudige beperking. Door de gezinsondersteuner wordt doelgericht gewerkt aan de hand van een zorgplan. De begeleiding kan divers zijn en variëren in zowel intensiteit als in hulpvraag. 

Voorbeelden hiervan kunnen zijn:

 • Ondersteunen en begeleiden van ouders (gezin) bij bijvoorbeeld opvoedvragen en omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag.
 • Het in kaart brengen en activeren van het netwerk.
 • Ontwikkeldoelen van het kind vanuit het Ontwikkelcentrum vertalen naar de thuissituatie.
 • Hulpvragen van het gezin verhelderen en duidelijk in een zorgplan verwoorden, eventueel intern of extern richting passende hulp begeleiden.
 • In samenwerking met Veilig Thuis, het wijk- of jeugdteam en de Jeugdbescherming kan ingezet worden op een traject voor het vergroten van de veiligheid bij het gezin thuis.

Vind je het een uitdaging om te werken aan de doorontwikkeling van de afdeling Ambulant? Ontwikkel je graag jouw expertise door middel van scholing? Ben jij er ook van overtuigd dat iedereen talenten heeft én de kans moet krijgen deze in te zetten? Ben je van mening dat iedereen in onze samenleving ertoe doet en weleens hulp nodig heeft? Samen kunnen wij met engelengeduld en een proactieve begeleidingsstijl, ouders en gezinnen de begeleiding bieden die zij nodig hebben om hun kind nog beter te kunnen ondersteunen. Binnen de functie van gezinsondersteuner lever je een actieve bijdrage aan het primaire zorgproces en werk je nauw samen met de collega’s van het Ontwikkelcentrum en Ontdekkingscentrum van CityKids. 

Functie eisen

 • Een relevante HBO-opleiding, zoals SPH, Pedagogiek of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.
 • Een registratie in het SKJ register is benodigd.
 • Minimaal twee jaar werkervaring met het werken met kinderen/jongeren met ontwikkelingsstoornissen, ontwikkelingsachterstanden en/of een (licht)verstandelijke beperking.
 • Kennis van de methodieken: Geef me de Vijf, Ervaar het maar en andere relevante methodieken en theorieën zijn een pré.
 • Brede kennis van methodieken en ontwikkeling stimulerende programma’s.
 • Vaardigheden en ervaring met het coachen en begeleiden van ouders/verzorgers.
 • Zelfstandig ambulant kunnen werken met daarbij flexibiliteit in werktijden en locaties.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt een auto tot je beschikking.
 • Het kunnen krijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk.

Wij bieden:

 • Een dienstverband voor een nader te bepalen aantal uur per week, voor de duur van een jaar (met uitzicht op een vast dienstverband).
 • De mogelijkheid om te werken in team van zorgprofessionals bij een groeiende en innovatieve organisatie.
 • Een salaris conform de CAO-Jeugdzorg in schaal 8, de inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een vergoeding in de ziektekosten.
 • Een eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding en de vergoeding van de kosten voor verkrijging van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Informatie

Kijk voor meer informatie over CityKids op onze website www.werkenbijcitykids.nl.

Sollicitatieprocedure:

Ben je geïnteresseerd in deze vacature van CityKids, solliciteer dan direct! Je brief met motivatie en Curriculum Vitae kan je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ter attentie van Lisa Kerkhof.

Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Lisa Kerkhof (Operationeel manager) op 0651624721.

Het kunnen krijgen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is noodzakelijk. Het opvragen van referenties is onderdeel van de procedure.

We zien je CV graag tegemoet met een daarbij een motivatiebrief. Zonder deze motivatiebrief kunnen we de sollicitatie niet in behandeling nemen.

Gezinsondersteuner / Haaglanden

CityKids is per direct op zoek naar een gezinsondersteuner voor 24-32 uur in de week, voor de regio Haaglanden. We zijn op zoek naar een flexibele, ervaren en positief ingestelde gezinsondersteuner om gespecialiseerde gezinsondersteuning te kunnen bieden aan gezinnen met een kind dat extra zorg nodig heeft.  

Over CityKids

CityKids biedt zorg aan verschillende doelgroepen via het Ontwikkelcentrum, Verpleegkundig Centrum, Ontdekkingscentrum, dagbesteding en op de beschermd woonlocatie. Verdere informatie over de doelgroep van CityKids is te lezen op de website van CityKids. Zorg voor kinderen en jongeren is onlosmakelijk verbonden met hun ouders en hun omgeving. Vanuit dit gezinsgerichte perspectief biedt CityKids ook gezinsondersteuning op maat. 

Voor onze afdeling Ambulant zijn wij op zoek naar een gezinsondersteuner voor regio Haaglanden. Wij zoeken een gezinsondersteuner die niet verlegen is te zeggen waar het op staat, die zelfstandig kan werken, maar ook goed is in het werken in teamverband. Als gezinsondersteuner werk je in een team van gezinsondersteuners uit verschillende regio’s en ben je veel op pad. Ervaring en daadkracht zijn een pré!

Wie zoeken wij?

CityKids is op zoek naar een flexibele, ervaren en positief ingestelde gezinsondersteuner om gespecialiseerde gezinsondersteuning te kunnen bieden aan gezinnen met een kind met een ontwikkelingsachterstand, ontwikkelingsstoornis, (licht)verstandelijke of meervoudige beperking. Door de gezinsondersteuner wordt doelgericht gewerkt aan de hand van een zorgplan. De begeleiding kan divers zijn en variëren in zowel intensiteit als in hulpvraag. 

Voorbeelden hiervan kunnen zijn:

 • Ondersteunen en begeleiden van ouders (gezin) bij bijvoorbeeld opvoedvragen en omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag.
 • Het in kaart brengen en activeren van het netwerk.
 • Ontwikkeldoelen van het kind vanuit het Ontwikkelcentrum vertalen naar de thuissituatie.
 • Hulpvragen van het gezin verhelderen en duidelijk in een zorgplan verwoorden, eventueel intern of extern richting passende hulp begeleiden.
 • In samenwerking met Veilig Thuis, het wijk- of jeugdteam en de Jeugdbescherming kan ingezet worden op een traject voor het vergroten van de veiligheid bij het gezin thuis.

Vind je het een uitdaging om te werken aan de doorontwikkeling van de afdeling Ambulant? Ontwikkel je graag jouw expertise door middel van scholing? Ben jij er ook van overtuigd dat iedereen talenten heeft én de kans moet krijgen deze in te zetten? Ben je van mening dat iedereen in onze samenleving ertoe doet en weleens hulp nodig heeft? Samen kunnen wij met engelengeduld en een proactieve begeleidingsstijl, ouders en gezinnen de begeleiding bieden die zij nodig hebben om hun kind nog beter te kunnen ondersteunen. Binnen de functie van gezinsondersteuner lever je een actieve bijdrage aan het primaire zorgproces en werk je nauw samen met de collega’s van het Ontwikkelcentrum en Ontdekkingscentrum van CityKids. 

Functie eisen

 • Een relevante HBO-opleiding, zoals SPH, Pedagogiek of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.
 • Een registratie in het SKJ register is benodigd.
 • Minimaal twee jaar werkervaring met het werken met kinderen/jongeren met ontwikkelingsstoornissen, ontwikkelingsachterstanden en/of een (licht)verstandelijke beperking.
 • Kennis van de methodieken: Geef me de Vijf, Ervaar het maar en andere relevante methodieken en theorieën zijn een pré.
 • Brede kennis van methodieken en ontwikkeling stimulerende programma’s.
 • Vaardigheden en ervaring met het coachen en begeleiden van ouders/verzorgers.
 • Zelfstandig ambulant kunnen werken met daarbij flexibiliteit in werktijden en locaties.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt een auto tot je beschikking.
 • Het kunnen krijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk.

Wij bieden:

 • Een dienstverband voor een nader te bepalen aantal uur per week, voor de duur van een jaar (met uitzicht op een vast dienstverband).
 • De mogelijkheid om te werken in team van zorgprofessionals bij een groeiende en innovatieve organisatie.
 • Een salaris conform de CAO-Jeugdzorg in schaal 8, de inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een vergoeding in de ziektekosten.
 • Een eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding en de vergoeding van de kosten voor verkrijging van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Informatie

Kijk voor meer informatie over CityKids op onze website: www.werkenbijcitykids.nl.

Sollicitatieprocedure:

Ben je geïnteresseerd in deze vacature van CityKids, solliciteer dan direct! Je brief met motivatie en Curriculum Vitae kan je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ter attentie van Lisa Kerkhof.

Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Lisa Kerkhof (Operationeel manager) op 0651624721.

Het kunnen krijgen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is noodzakelijk. Het opvragen van referenties is onderdeel van de procedure.

We zien je CV graag tegemoet met een daarbij een motivatiebrief. Zonder deze motivatiebrief kunnen we de sollicitatie niet in behandeling nemen.

Persoonlijk woonbegeleider m/v - "De Pastorie”, Rotterdam

CityKids is met SPOED op zoek naar een ondernemende en ervaren persoonlijke woonbegeleider, voor een prachtig kleinschalig wooninitiatief. We zoeken een collega voor een dienstverband van 24 - 32 uur in de week.

Wil jij werken in het warmste en gezelligste team van Rotterdam? Vind jij de ontwikkeling van jongeren en het organiseren van de zorg rondom de jongeren helemaal het einde? CityKids is op zoek naar een administratief sterke én enthousiaste woonbegeleider voor een prachtig kleinschalig wooninitiatief. De woning is gelegen midden in een mooie wijk in Rotterdam Noord. Als je belangstelling hebt, informeer naar de mogelijkheden!

Doelgroep

De Pastorie is een kleinschalig beschermd woonhuis voor jongens in de leeftijd van 14 tot 23 jaar met een (licht) verstandelijke beperking en/of een autisme spectrum stoornis. De 12 bewoners hebben een eigen kamer, badkamer en toilet. Koken wordt gezamenlijk gedaan in de gemeenschappelijke keuken. Er is bewust gekozen voor een kleinschalige opzet in een familie-achtige setting. Zo krijgt iedere jongere de persoonlijke aandacht die nodig is om een eigen plek te creëren, vaardigheden aan te leren, de eigen mogelijkheden te onderzoeken en stappen te zetten in de eigen ontwikkeling. De begeleiding van de jongeren is gericht op het doel om jongeren te ondersteunen bij het zelfredzaam worden en groeien richting zelfstandigheid, binnen een veilige en overzichtelijke omgeving met 24-uurs professionele begeleiding. Naast de focus op de ontwikkeling van de jongeren, is er aandacht voor plezier en geluk. Afhankelijk van de mogelijkheden en wensen van de jongeren, zal samen met hen een zinvolle dagbesteding worden ingericht.

Inhoud van de functie

CityKids zoekt een persoonlijke woonbegeleider, die niet verlegen is te zeggen waar het op staat, die zelfstandig kan werken wanneer nodig, maar ook goed is in het werken in teamverband. De woongroep heeft geen naastgelegen afdelingen en heeft een zogenoemde eilandstatus, ervaring en daadkracht zijn een pré!

Vind je het een uitdaging om te werken aan de doorontwikkeling van een woongroep, weet je een positief pedagogisch klimaat te bevorderen en ontwikkel je graag jouw expertise door middel van scholing? Ben jij er ook van overtuigd dat iedereen talenten heeft én de kans moet krijgen deze in te zetten? Ben je van mening dat iedereen in onze samenleving ertoe doet? Samen kunnen wij met engelengeduld, een proactieve begeleidingsstijl en onvoorwaardelijke nabijheid de jongeren een veilige en beschermde woonplek bieden waarin ruimte is voor zelfontplooiing en ontwikkeling van de jongeren. Binnen de functie van woonbegeleider lever je een actieve bijdrage aan het primaire zorgproces. Samen met de jongeren wordt door de woonbegeleiders een zorgplan opgesteld, waarin doelen beschreven worden. De jongeren binnen de woongroep krijgen hun eigen persoonlijk begeleider. Als persoonlijk begeleider ben je nauw betrokken bij de activiteiten van de jongere, stel je het zorgplan op, evalueer je het opgestelde zorgplan, werk je doelgericht en ben je contactpersoon voor de personen/organisaties rondom de jongere.

Functie eisen

 • Je beschikt over HBO denk- en werkniveau en hebt een afgeronde MBO 4 / HBO opleiding richting Agogisch Medewerker GGZ, Begeleider gehandicaptenzorg, Sociaal Pedagogisch Hulpverlening, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening of Social Work;
 • SKJ-registratie in benodigd;
 • Je hebt ervaring met de begeleiding van jongeren in de leeftijd van 14-23 jaar met een (licht) verstandelijke beperking en/of een autisme spectrum stoornis;
 • Je bent gewend zelfstandig te werken en functioneert goed in teamverband;
 • Je bent pro-actief, hebt overtuigingskracht en doorzettingsvermogen, relativeert waar nodig;
 • Je staat stevig in je schoenen om eventuele moeilijke situaties het hoofd te bieden en je bent in staat tot daadkrachtig handelen. Tevens durf je op basis van professionele en persoonlijke betrokkenheid uitdagingen aan de gaan;
 • Je kunt omgaan met gedragsproblematiek/agressie of bent bereid trainingen hiervoor te volgen;
 • Je bent vaardig in de Nederlandse taal (woord en geschrift) en administratief sterk;
 • Je werkt zowel dag-, avond, en slaapdiensten;
 • Het krijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. De kosten hiervoor worden door CItyKids vergoed.

Wij bieden:

 • Een plek in ons warme team;
 • Een dienstverband voor 24 - 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • De mogelijkheid om te werken in team van zorgprofessionals bij een groeiende en innovatieve onderneming met veel scholings- en opleidingsmogelijkheden;
 • Een salaris conform de CAO-Gehandicaptenzorg, schaal 40 - €2.457 - € 3.640 per maand. De inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Rooster:

 • Oproepdienst
 • Overwerk
 • Weekendbeschikbaarheid
 • Werken op feestdagen

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • 13e maand
 • Overuren uitbetaald
 • Vakantiegeld

Werklocatie: Fysiek

Informatie

Kijk voor meer informatie over CityKids op onze website: www.citykids.nl.

Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd in deze vacature van CityKids, solliciteer dan direct! Je brief met motivatie en Curriculum Vitae kan je mailen, zie het opgegeven mailadres. Zonder motivatiebrief nemen we je sollicitatie niet in behandeling.

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Wij ontvangen je CV en motivatie graag.

Kinderverpleegkundige

Kinderverpleegkundige

Specialistische Kinderzorg buiten de muren van het ziekenhuis, voor 24-32 uur per week. CityKids is per direct op zoek naar enthousiaste en ervaren kinderverpleegkundigen met veel kinderzorg ervaring voor de regio's: Rijnmond en Haaglanden. Wil jij je inzetten voor een optimale ontwikkeling van elk kind? Wij bieden je een veelzijdige baan in een uitdagende setting. Kom jij ons zorgteam versterken?

Begeleider gehandicaptenzorg

Het feit dat ik voor deze kinderen zoveel kan betekenen in hun leven, geeft mij voldoening

Het is weer een nieuwe week en je weet al dat Joshua en Juanita hier heel het weekend naar uit hebben gekeken. Jij bent er weer na het weekend. Als ze op de locatie aankomen merk je dit aan hun puur en ongefilterde enthousiasme, je weet dat jij belangrijk bent voor hen. Joshua (7) is een spontane jongen met een verstandelijke beperking waardoor hij moeite heeft met alledaagse bezigheden. Doordat jij hem constant stimuleert, ondersteunt en motiveert in zijn dagelijkse activiteiten, zie je zijn zelfredzaamheid steeds meer groeien.

Juanita heeft autisme, het Prader Willi Syndroom en een verstandelijke beperking. Je hebt haar vertrouwen gewonnen door visuele communicatiemiddelen in te zetten. Zo maken jullie gebruik van pictogrammen in de gesprekken zodat Juanita zich begrepen voelt.

Als begeleider gehandicaptenzorg bied je zorg en ondersteuning aan kinderen in diverse leeftijden. Je stelt een zorgplan op voor de kinderen en draait mentorschappen. Samen met collega’s weet je een prettige en veilige omgeving neer te zetten waarin de kinderen kunnen groeien. Door jouw creativiteit en doorzettingsvermogen weet je vooruitgang te boeken bij de kinderen.

Voor jouw collega’s Liz en Semra ben je hun steun en toeverlaat als het soms even moeilijk wordt.

Voor de kinderen op de groep ben jij hun stabiele factor waar ze op kunnen vertrouwen en waar ze zich durven uiten.

Waar jij het verschil maakt voor deze kinderen:

 • Je bent hun rots in de branding
 • Met jouw creativiteit bezorg je deze kinderen een fijne dag
 • Met jouw rust en kalmte kan je situaties positief beïnvloeden

Om succesvol te zijn in deze rol heb je het volgende nodig:

 • Een afgeronde mbo opleiding zoals MMZ niveau 3 of 4
 • Je hebt kennis en interesse op het gebied van methodisch werken en de ontwikkeling van kinderen
 • Je hebt affiniteit met kinderen met een verstandelijke beperking en ontwikkelingsstoornissen
 • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. Citykids vraagt deze aan en de kosten hiervoor worden vergoed.

Wat bieden wij jou:

 • Inspirerende werkomgeving met behulpzame collega’s
 • cao Gehandicaptenzorg, met een eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantiegeld (8%)
 • Salaris €2.110,- - €3.154,-
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

Heb je interesse gekregen in de deze rol dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Een motivatiebrief wordt gewaardeerd maar is niet verplicht.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je gewoon wat meer weten, bel ons op: 010-4673105.

 *de namen in de vacaturetekst zijn fictief.

Pedagoog (Junior)

De knuffel van Ymke (5) maakt voor mij het verschil

Maandagochtend om 08:00 rijdt de taxi voor en komen de kinderen het ontwikkelcentrum binnen. De één rustig en een beetje timide, de ander rent nog net niet alle andere kinderen omver en komt vol energie binnengestormd.

Het feit dat jij er weer bent, maakt voor de kinderen op de groep een enorm verschil.

Voor Ymke met autisme is jouw structuur, geduld en kalmte haar houvast.

Voor Emre is jouw creativiteit zijn moment om naar uit te kijken. Op de groep werk je samen met je collega en is er een gedragswetenschapper betrokken.

Door de dag bied je methodische behandeling aan kinderen met ontwikkelingsachterstanden en ontwikkelingsstoornissen. Ook werk je methodisch aan verschillende behandeldoelen die bijdragen aan de ontwikkeling van het kind.

Aan het einde van de dag worden de kinderen opgehaald door ouders/verzorgers of thuisgebracht door het zorgvervoer. Met collega’s heb je een cliëntbespreking. Tevens bereid je met jouw creativiteit de activiteiten van de volgende dag voor. Hierdoor zal het dagprogramma soepel verlopen en kan er optimaal gewerkt worden aan de behandeldoelen.

Waar jij het verschil kan maken voor deze kinderen:

 • Je bent hun rots in de branding
 • Met jouw creativiteit help jij hen verder in hun ontwikkeling
 • Met jouw rust en kalmte kan je situaties positief beïnvloeden

Om succesvol te zijn in deze rol heb je het volgende nodig:

 • Een afgeronde zorgopleiding op mbo niveau 3 of niveau 4, zoals MMZ, PW-J of SPW
 • Je hebt kennis en interesse op het gebied van pedagogiek en ontwikkelingsachterstand en ontwikkelingsstoornissen
 • Geduld, flexibiliteit en collegialiteit, want dit is een functie die je samen doet met je team
 • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. Citykids vraagt deze aan en de kosten hiervoor worden vergoed.

Wat bieden wij jou:

 • Inspirerende werkomgeving met behulpzame collega’s
 • cao jeugdzorg, inclusief eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantiegeld (8%)
 • Salarisschaal 7 (€2.415,26 – €3.451,77)
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

Heb je interesse gekregen in de deze rol dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Stuur je sollicitatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Een motivatiebrief wordt gewaardeerd maar is niet verplicht.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je gewoon wat meer weten, bel ons op: 010-4673105. 

*de namen in de vacaturetekst zijn fictief.

Pedagoog (Senior)

Ik haal zoveel voldoening uit het behandelen van de kinderen en het coachen van collega’s

De werkweek gaat beginnen en jij bent om 08:00 uur op de locatie. Met jouw ervaring en kennis weet je dat de binnenkomst van de kinderen hectisch kan zijn maar daar draai jij je hand niet voor om. Alles is goed voorbereid en met jouw kennis en ervaring creëer jij een veilige omgeving voor de kinderen zodat ze kunnen groeien.

Voor de collega’s Marjolein en Semra ben je hun steun en toeverlaat als het soms even moeilijk wordt. Ze worstelen met het opstellen van doelen in het behandelplan van mentorkinderen. Jij assisteert hen hierbij, stuurt bij waar nodig en voorziet collega’s van feedback. Je bent betrokken bij de mentorschappen met meer complexe problematiek. Voor de kinderen op de groep ben jij hun stabiele factor waar ze op kunnen vertrouwen en waar ze zich durven te uiten.

Door de dag bied je methodische behandeling aan kinderen met ontwikkelingsachterstanden en ontwikkelingsstoornissen. Ook werk je methodisch aan verschillende behandeldoelen die bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Je bent in staat om zelfstandig MDO’s te organiseren, brieven op te stellen en te overleggen in een multidisciplinaire setting.

Aan het einde van de dag worden de kinderen opgehaald door ouders/verzorgers of thuisgebracht door het zorgvervoer. Met collega’s heb je een cliëntbespreking en overleg je de behandelplannen. Met de gedragswetenschapper kijk je naar het zorgplan van Sophie. Mogelijk stel je de doelen van Sophie bij, waardoor zij kan doorstromen naar een vorm van onderwijs. In het proces heb je contact met ketenpartners, ouders en het multidisciplinaire team op jouw locatie.

Voor Yassin signaleer je gedrag dat mogelijk past bij autisme en start je het proces om tot een breed psychodiagnostisch onderzoek te komen dat binnen CityKids wordt uitgevoerd.

Waar jij het verschil maakt voor je collega’s:

 • Je bent hun rots in de branding
 • Met jouw senioriteit help jij kinderen en collega’s verder in hun ontwikkeling
 • Met jouw rust en kalmte kan je situaties positief beïnvloeden

Om succesvol te zijn in deze rol heb je het volgende nodig:

 • Een afgeronde hbo opleiding zoals social work en pedagogiek
 • Je hebt kennis en interesse op het gebied van pedagogiek, ontwikkelingsachterstanden en ontwikkelingsstoornissen
 • Je hebt een SKJ-registratie, bent bezig deze te behalen of wilt deze behalen
 • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. Citykids vraagt deze aan en de kosten hiervoor worden vergoed.

Wat bieden wij jou:

 • Inspirerende werkomgeving met behulpzame collega’s
 • cao Jeugdzorg, inclusief eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantiegeld (8%)
 • Salarisschaal 8 (€2.524,98 – €3.749,57)
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

Heb je interesse gekregen in de deze rol dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Stuur ons snel jouw CV en motivatiebrief.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je gewoon wat meer weten, bel ons op: 010-4673105.

*de namen in de vacaturetekst zijn fictief.

Gehandicapten begeleider Kind & Jeugd

200915 gehandicaptenzorg 630 x 380


Voor onze vestiging in Rotterdam, Het Droomhuis, zijn we op zoek naar enthousiaste en zorgzame gehandicapten begeleider? Het ene bijzondere kind is niet het andere bijzondere kind en dit zijn hele bijzondere kinderen met hele speciale intensieve hulpvraag. Het is vaak één op één begeleiding dus je leert het kind heel goed kennen in alle facetten en dat is soms heel mooi en soms wat minder makkelijk. EMB-kinderen, zijn kinderen met een ernstige meervoudige beperking die erg afhankelijk zijn van hulp. Ben jij die bijzondere persoon die klaarstaat voor deze bijzondere kinderen?