Skip to main content

HR Adviseur

Ben jij een HR-duizendpoot die zowel op operationeel als op tactisch niveau de uitdaging aan wil gaan binnen een dynamische en eigenwijze organisatie met gedreven collega’s? Zoek je een functie waarin geen dag hetzelfde is en je volop kunt groeien en ontwikkelen? Dan is deze functie bij CityKids iets voor jou!

Over CityKids
Bij CityKids zetten we ons elke dag in om de beste zorg te bieden aan kinderen en jongeren in de regio’s Groot Rijnmond, Haaglanden en Zuid-Hollandse eilanden. Ons hoofdkantoor bevindt zich in het bruisende noorden van Rotterdam. We zijn een ondernemende organisatie met een hart voor zorg en een passie voor ontwikkeling.

Jouw rol als HR-adviseur
Als HR-adviseur bij CityKids krijg je de kans om directie en leidinggevenden te ondersteunen bij complexe HR-vraagstukken en ben je het aanspreekpunt voor onze medewerkers. Je krijgt de ruimte om kansen te signaleren en te adviseren over HR-beleid. Jij bent de schakel tussen operationeel en tactisch niveau en draagt bij aan het waarborgen van arbeidsvoorschriften en -wetgeving. Samen met je collega HR-adviseur en HR-medewerker vorm je een sterk team dat verantwoordelijk is voor het complete HR-beleid. Kortom: geen dag is hetzelfde en dat met een leuk team en gezellige collega’s. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

 • Opstellen van managementinformatie over formatie en verzuim.
 • Beheren van alle processen rondom in-, door- en uitstroom.
 • Adviseren over HR-gerelateerde zaken en oplossingen bieden aan directie en leidinggevenden.
 • Opstellen en onderhouden van personeelsregelingen op basis van de cao Jeugdzorg en cao Gehandicaptenzorg.
 • Uitvoeren van taken binnen het HR-systeem van CityKids (Nmbrs), zoals het registreren van ziekmeldingen, ondersteunen bij de uitvoering van het plan van aanpak, verzuimgesprekken voeren, verantwoordelijk voor de planning, voorbereiding en registratie van functionerings- en beoordelingsgesprekken.
 • Bijdragen aan de scholings- en ontwikkelplannen van medewerkers.
 • Ondersteuning bieden bij juridische geschillen met medewerkers.
 • Bijdrage leveren aan veranderingstrajecten binnen de organisatie.

Wie zoeken wij?

 • Opleiding en Ervaring: hbo werk- en denkniveau in de richting van HRM, minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Vaardigheden: Up-to-date kennis van geldende wet- en regelgeving op het gebied van HRM. Bij voorkeur kennis van de cao Jeugdzorg en cao Gehandicaptenzorg.
 • Eigenschappen:
  Sterke en krachtige persoonlijkheid: Je hebt een proactieve en assertieve houding waarmee je initiatieven neemt en verantwoordelijkheid draagt. 
   Inzicht in organisatieprocessen: Je begrijpt de dynamiek binnen een organisatie en kunt effectief HR-werkprocessen ontwikkelen, beschrijven en bewaken.       
  Accuratesse en overzicht: Je werkt nauwkeurig en gestructureerd, waardoor je in staat bent om het overzicht te behouden en details niet uit het oog te verliezen.         
  Communicatieve vaardigheden: Je bent in staat om helder en effectief te communiceren met collega’s op alle niveaus binnen de organisatie.
  Teamspeler: Je werkt graag en goed samen binnen het HR-team en met andere afdelingen, waarbij je een actieve bijdrage levert aan gezamenlijke doelen. 
  Flexibiliteit en stressbestendigheid: Je kunt omgaan met veranderingen en drukke situaties, waarbij je flexibel inspeelt op de behoeften van de organisatie en de medewerkers.

Wat bieden wij?

 • Contract: Een dienstverband voor 32-36 uur per week.
 • Salaris: Conform de cao Jeugdzorg, afhankelijk van ervaring en opleiding.
 • Voordelen: Tegemoetkoming ziektekostenvergoeding, eindejaarsuitkering 8,3%, vakantiegeld 8% en een vaste reiskostenvergoeding.
 • Ontwikkeling: Een uitdagende functie met veel ruimte voor professionele groei en ontwikkeling.
 • Werkplezier: Werken in een dynamische en inspirerende omgeving met een betrokken team.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan nu! Stuur je motivatiebrief en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van mevrouw D. Schilt. Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar 010 – 4330415. Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG, wordt door de organisatie vergoed) is noodzakelijk en referenties kunnen worden opgevraagd.

We kijken uit naar je sollicitatie! Voor meer informatie, kan je onze website www.citykids.nl raadplegen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.