Skip to main content

Pedagoog (Junior)

Ben jij de gedreven pedagogisch medewerker die een verschil kan maken in het leven van kinderen zoals Ymke? Wil jij deel uitmaken van een nieuw team in Rotterdam Centrum? Dan zoeken wij jou!

Over CityKids
Bij CityKids zetten we ons elke dag in om de beste zorg te bieden aan kinderen en jongeren in de regio’s Groot Rijnmond, Haaglanden en Zuid-Hollandse eilanden. Ons hoofdkantoor bevindt zich in het bruisende noorden van Rotterdam. We zijn een ondernemende organisatie met een hart voor zorg en een passie voor ontwikkeling.

Jouw rol als Junior Pedagoog
Elke maandagochtend om 08:00u komen de kinderen vol verwachting het ontwikkelcentrum binnen. De ene rustig en verlegen, de ander bruisend van energie. Jouw aanwezigheid is wat hun dag maakt.

Voor Ymke, een meisje met autisme, ben jij de houvast met jouw structuur, geduld en kalmte. Voor Emre ben jij de bron van inspiratie met jouw creativiteit. Je werkt samen met een collega en een gedragswetenschapper om methodische behandelingen aan te bieden aan kinderen met ontwikkelingsachterstanden en -stoornissen. Jullie zetten samen stappen richting hun ontwikkeling.

Aan het eind van de dag worden de kinderen opgehaald of thuisgebracht. Dan bespreek je met je collega’s de voortgang en bereid je de volgende dag voor, zodat elk kind optimaal aan zijn of haar doelen kan werken.

Wie zoeken wij?

 • Opleiding en Ervaring: Een afgeronde zorgopleiding op mbo niveau 3 of niveau 4 niveau (zoals MMZ, PW-J of SPW).
 • Vaardigheden: Passie en kennis voor pedagogiek, ontwikkelingsachterstanden en-stoornissen.
 • Eigenschappen:
  Geduld, flexibiliteit en collegialiteit om samen met jouw team het beste te bereiken.
  Creatief, met jouw creativiteit geef je de kinderen een boost in hun ontwikkeling
  Jouw rust en kalmte brengen een positieve invloed in hun leven.

Wat bieden wij?

 • Contract: Een dienstverband voor 24-32 uur per week.
 • Salaris: Conform de cao Jeugdzorg, afhankelijk van ervaring en opleiding.
 • Voordelen: Tegemoetkoming ziektekostenvergoeding, eindejaarsuitkering 8,3%, vakantiegeld 8% en een vaste reiskostenvergoeding.
 • Ontwikkeling: Een uitdagende functie met veel ruimte voor professionele groei en ontwikkeling.
 • Werkplezier: Werken in een dynamische en inspirerende omgeving met behulpzame collega’s.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan nu! Stuur je motivatiebrief en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer weten, een dag meelopen of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op met Annemarie Pas via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-83825872. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG, wordt door de organisatie vergoed) is noodzakelijk en referenties kunnen worden opgevraagd.

We kijken uit naar je sollicitatie! Voor meer informatie, kan je onze website www.citykids.nl raadplegen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De namen in deze vacaturetekst zijn fictief.