Skip to main content

Pedagoog (Senior)

Ben jij de gedreven pedagogisch medewerker die een blijvende impact kan maken in het leven van kinderen en collega’s? Wil jij deel uitmaken van een nieuw team in Rotterdam Centrum? Dan zoeken wij jou!

Over CityKids
Bij CityKids zetten we ons elke dag in om de beste zorg te bieden aan kinderen en jongeren in de regio’s Groot Rijnmond, Haaglanden en Zuid-Hollandse eilanden. Ons hoofdkantoor bevindt zich in het bruisende noorden van Rotterdam. We zijn een ondernemende organisatie met een hart voor zorg en een passie voor ontwikkeling.

Jouw rol als Senior Pedagoog
Het is maandagochtend en jij bent om 08:00 uur klaar voor een nieuwe werkweek. De hectische binnenkomst van de kinderen is voor jou een bekende routine. Met jouw ervaring en kennis creëer je een veilige en stimulerende omgeving waar kinderen kunnen groeien en bloeien.

Voor je collega’s Marjolein en Semra ben jij de steun en toeverlaat. Ze worstelen met het opstellen van doelen in het behandelplan van mentorkinderen en jij bent er om hen te begeleiden, bij te sturen en te voorzien van waardevolle feedback. Jij pakt de mentorschappen met meer complexe problematiek op en bent de stabiele factor voor de kinderen.

Gedurende de dag bied je methodische behandelingen aan kinderen met ontwikkelingsachterstanden en -stoornissen, en werk je aan verschillende behandeldoelen die hun ontwikkeling stimuleren. Je organiseert zelfstandig MDO’s, stelt brieven op en overlegt in multidisciplinaire settings.

Aan het eind van de dag bespreek je met je collega’s de voortgang van de kinderen en overleg je behandelplannen. Samen met de gedragswetenschapper bekijk je het zorgplan van Sophie, mogelijk stel je haar doelen bij zodat zij kan doorstromen naar een vorm van onderwijs. Je hebt daarbij nauw contact met ketenpartners, ouders en het multidisciplinaire team.

Voor Yassin signaleer je gedrag dat mogelijk past bij autisme en start je het proces voor een breed psychodiagnostisch onderzoek binnen CityKids.

Wie zoeken wij?

 • Opleiding en Ervaring: Een afgeronde hbo-opleiding zoals Social Work of pedagogiek. Een SKJ registratie of bezig met het behalen hiervan of bereid deze te behalen.
 • Vaardigheden: Passie en kennis voor pedagogiek, ontwikkelingsachterstanden en -stoornissen.
 • Eigenschappen: 
  Geduld, flexibiliteit en collegialiteit om samen met jouw team het beste te bereiken.
  Met jouw creativiteit  en senioriteit help jij de kinderen en collega’s verder in hun ontwikkeling.
  Jouw rust en kalmte brengen een positieve invloed in hun leven.

Wie bieden wij?

 • Contract: Een dienstverband voor 24-36 uur per week.
 • Salaris: Conform de cao Jeugdzorg, afhankelijk van ervaring en opleiding.
 • Voordelen: Tegemoetkoming ziektekostenvergoeding, eindejaarsuitkering 8,3%, vakantiegeld 8% en een vaste reiskostenvergoeding.
 • Ontwikkeling: Een uitdagende functie met veel ruimte voor professionele groei en ontwikkeling.
 • Werkplezier: Werken in een dynamische en inspirerende omgeving met behulpzame collega’s.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan nu! Stuur je motivatiebrief en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer weten, een dag meelopen of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op met Annemarie Pas via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-83825872. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG, wordt door de organisatie vergoed) is noodzakelijk en referenties kunnen worden opgevraagd.

We kijken uit naar je sollicitatie! Voor meer informatie, kan je onze website www.citykids.nl raadplegen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De namen in deze vacaturetekst zijn fictief.