Kinderverpleegkundigen

Kinderverpleegkindigen

Wil jij werken met kinderen met een intensieve zorgvraag? In het Medisch kindzorgcentrum samen met een enthousiast team? Heb jij een zorghart voor het kind? Ben jij en in staat een veiligheid voor het kind te creëren? CityKids biedt mooie kansen in een groeiende zorgonderneming. Het doel, dat voorop staat is zorg voor het kind en de doorontwikkeling en groei van het kind. Voor het kind een veilige plaats in de maatschappij creëren.

Jij gaat als kinderverpleegkundige aan de slag binnen het kinderdagverblijf van een medische kinderzorg instelling. Het verpleegkundig kinderdagverblijf biedt jonge kinderen van 0 tot 12 jaar kinderverpleegkundige zorg en (ortho)pedagogische begeleiding in een veilige kindgerichte huiselijke omgeving.

De kinderverpleegkundige coördineert de geïntegreerde benodigde zorg volgens het Handvest Kind en Zorg en het Medische Kind Systeem. Dit kan eventueel ook thuiszorg zijn. Sommige ouders maken hier dankbaar gebruik van. Door dit intensieve, vaak dagelijkse contact met de kinderen en hun ouders leer je het gezin echt kennen, waardoor je een vertrouwensband opbouwt. Dit wordt als heel waardevol en plezierig ervaren.

Naast dat je samen met je collega’s zorgdraagt voor alle specialistische verpleegkundige zorg, wordt er ook een groot beroep gedaan op je oplossingsgerichte kwaliteiten en communicatieve vaardigheden.

Is dat iets voor jou? Klik dan hier voor de pdf vacature Kinderverpleegkundige of mail ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2020 CityKids

CityKids
van Oldenbarneveltplaats 442
3012 AP Rotterdam
010-4673105 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.