Flexibele begeleider voor jeugdgroep “De Pastorie”, Rotterdam

Woonbegeleider jeugdgroepPS 002

Zoek jij een flexibele functie omdat je bijvoorbeeld nog studeert of al een gezin hebt? Ben je op zoek naar een warme plek waar je en heel fijn kunt werken maar daarnaast nog tijd hebt voor je andere bezigheden, lees dan vooral verder. 

Doelgroep
De Pastorie is een kleinschalig beschermd woonhuis voor 10 jongens. Allemaal in de leeftijd van 16 tot 23 jaar met een (licht) verstandelijke beperking en/of een autisme spectrum stoornis. De bewoners hebben een eigen kamer, badkamer en toilet. Koken wordt gezamenlijk gedaan in de gemeenschappelijke keuken. Er is bewust gekozen voor een kleinschalige opzet in een familie-achtige setting. Zo krijgt iedere jongere de persoonlijke aandacht die nodig is om een eigen plek te creëren, vaardigheden aan te leren, de eigen mogelijkheden te onderzoeken en stappen te zetten in de eigen ontwikkeling. De begeleiding van de jongeren is gericht op het doel om jongeren te ondersteunen bij het zelfredzaam worden en groeien richting zelfstandigheid, binnen een veilige en overzichtelijke omgeving met 24-uurs professionele begeleiding. Naast de focus op de ontwikkeling van de jongeren, is er aandacht voor plezier en geluk. Afhankelijk van de mogelijkheden en wensen van de jongeren, zal samen met hen een zinvolle dagbesteding worden ingericht.

Inhoud van de functie

Voor “De Pastorie” zijn wij op zoek naar meerdere flexibele woonbegeleiders die graag willen meewerken aan de doorontwikkeling van de woongroep. CityKids zoekt woonbegeleiders die niet verlegen zijn te zeggen waar het op staat, die zelfstandig kunnen werken wanneer nodig, maar ook goed zijn in het werken in teamverband. De woongroep heeft geen naastgelegen afdelingen en heeft een zogenoemde eilandstatus, ervaring en daadkracht zijn een pré!

Weet je een positief pedagogisch klimaat te bevorderen? Ben jij er ook van overtuigd dat iedereen talenten heeft én de kans moet krijgen deze in te zetten? Ben je van mening dat iedereen in onze samenleving ertoe doet? Dan ben jij wellicht wel de juiste kandidaat.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde MBO 4 / HBO opleiding richting Agogisch Medewerker GGZ, Begeleider gehandicaptenzorg,
 • Sociaal Pedagogisch Hulpverlening, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening of Social Work.
 • Je hebt ervaring met de begeleiding van jongeren in de leeftijd van 16-25 jaar met een (licht) verstandelijke beperking en/of een autisme spectrum stoornis.
 • Je bent gewend zelfstandig te werken en functioneert goed in teamverband.
 • Je staat stevig in je schoenen om eventuele moeilijke situaties het hoofd te bieden en je bent in staat tot daadkrachtig handelen. Tevens durf je op basis van professionele en persoonlijke betrokkenheid uitdagingen aan de gaan.
 • Je kunt omgaan met gedragsproblematiek/agressie of bent bereid trainingen hiervoor te volgen.
 • Je bent vaardig in de Nederlandse taal (woord en geschrift) en administratief sterk.
 • Je werkt zowel dag-, avond- en slaapdiensten;.• Je bent flexibel in beschikbaarheid.
 • Het kunnen krijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. De kosten hiervoor worden door CityKids vergoed.

Wij bieden

 • Een dienstverband voor een nader te bepalen aantal uur per week.
 • Een salaris conform de CAO-Gehandicaptenzorg, de inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Informatie
Kijk voor meer informatie over CityKids op onze website

Sollicitatieprocedure
Ben je geïnteresseerd in deze vacature van CityKids, solliciteer dan direct! Je brief met motivatie en Curriculum Vitae kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor vragen omtrent deze vacature kan telefonisch contact worden opgenomen via telefoonnummer 06-34851423.
Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

 

 

 

 

© 2020 CityKids

CityKids
van Oldenbarneveltplaats 442
3012 AP Rotterdam
010-4673105 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.