Gezinsondersteuner Regio Haaglanden

    

Voor onze nog jonge afdeling ambulante begeleiding zijn wij op zoek naar een Gezinsondersteuner, die graag willen meewerken aan het opbouwen en door ontwikkelen van deze afdeling. Voor de regio Haaglanden.

CityKids zoekt een gezinsondersteuner die niet verlegen is te zeggen waar het op staat, die zelfstandig kunnen werken wanneer nodig, maar ook goed zijn in het werken in teamverband. Als gezinsondersteuner werk je in een zelf organiserend team en ben je veel op pad, ervaring en daadkracht zijn een pré!

Vind je het een uitdaging om te werken aan de opbouw en doorontwikkeling van een nieuwe afdeling? Ontwikkel je graag jouw expertise door middel van scholing? Ben jij er ook van overtuigd dat iedereen talenten heeft én de kans moet krijgen deze in te zetten? Ben je van mening dat iedereen in onze samenleving ertoe doet en weleens hulp nodig heeft?

Samen kunnen wij met engelengeduld en een proactieve begeleidingsstijl ouders en gezinnen de begeleiding/coaching bieden die zij nodig hebben hun kind nog beter te kunnen ondersteunen.

Binnen de functie van gezinsondersteuner lever je een actieve bijdrage aan het primaire zorgproces en werk je nauw samen met de collega’s van de ontwikkelcentra van CityKids. Samen met de ouders wordt door de ambulant begeleider een zorgplan opgesteld, waarin doelen beschreven worden.

Klik hier op Gezinsondersteuner voor de PDF van deze vacature of mail ons direct: Sollicitatie@citykids.,nl 

Functie eisen
Een relevante hbo-opleiding, in een relevante richting zoals SPH, Pedagogiek of maatschappelijk werk en dienstverlening
Een registratie in het SKJ-register is benodigd
Minimaal twee jaar werkervaring met het werken met kinderen/jongeren met ontwikkelingsstoornissen, ontwikkelingsachterstanden en een (licht)verstandelijke beperking.
Brede kennis van methodieken en ontwikkeling stimulerende programma’s Vaardigheden en ervaring met het coachen en begeleiden van ouders/verzorgers

Zelfstandig ambulant kunnen werken, vanuit een zelf organiserend team. Flexibiliteit in werkdagen, werktijden en locaties
Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt een auto tot je beschikking
Het kunnen krijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk

Wij bieden:
Een dienstverband voor een nader te bepalen aantal uur per week, voor de duur van een jaar (met uitzicht op een vast dienstverband);
De mogelijkheid om te werken in team van zorgprofessionals bij een groeiende en innovatieve onderneming met scholingsmogelijkheden;
Een salaris conform de CAO-Jeugdzorg, de inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Een vergoeding in de ziektekosten
Een eindejaarsuitkering en vakantiegeld
Een reiskostenvergoeding en de vergoeding van de Verklaring Omtrent het Gedrag.

© 2020 CityKids

CityKids
van Oldenbarneveltplaats 442
3012 AP Rotterdam
010-4673105 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.