Ambulant begeleider

Ambulante begeleieder 2

Voor onze nog jonge afdeling ambulante begeleiding zijn wij op zoek naar meerdere ambulant begeleiders, die graag willen meewerken aan het opbouwen en door ontwikkelen van deze afdeling.

CityKids zoekt ambulant begeleiders die niet verlegen zijn te zeggen waar het op staat, die zelfstandig kunnen werken wanneer nodig, maar ook goed zijn in het werken in teamverband. Als ambulant begeleider werk je in een zelf organiserend team en ben je veel op pad, ervaring en daadkracht zijn een pré!

Vind je het een uitdaging om te werken aan de opbouw en doorontwikkeling van een nieuwe afdeling? Ontwikkel je graag jouw expertise door middel van scholing? Ben jij er ook van overtuigd dat iedereen talenten heeft én de kans moet krijgen deze in te zetten? Ben je van mening dat iedereen in onze samenleving ertoe doet en weleens hulp nodig heeft?

Samen kunnen wij met engelengeduld en een proactieve begeleidingsstijl ouders en gezinnen de begeleiding/coaching bieden die zij nodig hebben hun kind nog beter te kunnen ondersteunen.

Binnen de functie van ambulant begeleider lever je een actieve bijdrage aan het primaire zorgproces en werk je nauw samen met de collega’s van de ontwikkelcentra van CityKids. Samen met de ouders wordt door de ambulant begeleider een zorgplan opgesteld, waarin doelen beschreven worden.

Klik hier Ambulant hulpverlener voor de PDF van deze vacature of mail ons direct: Sollicitatie@citykids.,nl 

© 2020 CityKids

CityKids
van Oldenbarneveltplaats 442
3012 AP Rotterdam
010-4673105 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.