Orthopedagoog

 

CityKids is op zoek naar een enthousiaste, proactieve orthopedagoog voor minimaal 32 uur in de week. Het is voor onze locatie Blessing in Zuidland.  Als je belangstelling hebt lees dan verder want we kijken naar je uit!. 

Als orthopedagoog ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de behandeling van het kind, het methodisch werken en het pedagogisch klimaat op de groepen.

 

VACATURE Orthopedagoog, Locatie Blessing, Zuidland

Voor 32 uur per week

CityKids is op zoek naar een enthousiaste, proactieve orthopedagoog voor minimaal 32 uur in de week. Als je belangstelling hebt informeer naar alle mogelijkheden!

CityKids is een Medisch Kindzorg instelling. Bij CityKids kun je terecht bij het verpleegkundig kinderdagverblijf (VKDV), het kinderdagcentrum (KDC), KinderThuisZorg, praktisch pedagogische gezinsbegeleiding (PPG) en beschermd wonen en werken. Zorg voor kinderen en jongeren is onlosmakelijk verbonden met hun ouders en hun omgeving. Vanuit dit gezinsgerichte perspectief biedt CityKids gezinsbegeleiding op maat aan gezinnen met (jonge) kinderen.

Als orthopedagoog ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de behandeling van het kind, het methodisch werken en het pedagogisch klimaat op de groepen. Je bent verantwoordelijk voor verschillende groepen binnen een locatie. Tijdens je werkdagen coach je de pedagogen in het omgaan met het kind, uitvoeren van de methodieken (Geef me de 5, ABA en LACCS) die per groep gehanteerd worden, neerzetten van duidelijke dagstructuur en ontwikkelingsgericht werken. Om het half jaar sta je samen met de ouders en pedagoog stil bij de ontwikkeling van het kind en welke doelen gesteld worden om de ontwikkeling te stimuleren. Naast coaching van de pedagogen houdt je je bezig met diagnostiek (onder supervisie van GZ-psycholoog), verdiepen in methodiek, geven van themateams etc.

Functie eisen

 • Een afgeronde universitaire opleiding Orthopedagogiek met een diagnostiek aantekening;
 • Meerdere jaren werkervaring met onze doelgroep;
 • Het vermogen om goed samen te werken;
 • Het vermogen om pedagogen te kunnen coachen;
 • Het vermogen tot zelfreflectie;
 • ABA geschoold is een pré;
 • Kennis van Geef me de 5 en/of de methode LACCS.
 • Het vermogen om je werkzaamheden goed te plannen en efficiënt te organiseren;
 • Een (pro)actieve houding;
 • Het vermogen tot integreren en beknopt te rapporteren van onderzoeksgegevens;
 • Een flexibele werkinstelling;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Salaris

Conform CAO Jeugdzorg schaal 8 en doorgroeiend naar schaal en afhankelijk van werkervaring. \

Schaal 8: tussen € 2.403,-- en € 3.568,--

Informatie

Kijk voor meer informatie over CityKids op onze website. https://www.werkenbijcitykids.nl/

Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd in deze vacature van CityKids, solliciteer dan direct! Je brief met motivatie en Curriculum Vitae kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor vragen kan telefonisch contact worden opgenomen via telefoonnummer 010-4673105. 

Het kunnen krijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. De kosten hiervoor worden vergoed.

Het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de procedure. Wij ontvangen je CV en motivatie graag zo spoedig mogelijk.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet behandeld.

 Download hier deze vacature als pdf. 

 

© 2020 CityKids

CityKids
van Oldenbarneveltplaats 442
3012 AP Rotterdam
010-4673105 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.